ارمنیافرشباف/ ارمنستان / بروزترین و جامع ترین اطلاعات و اخبار ارمنستان
اگر حس روییدن در تو باشد، حتی در کویر هم رشد خواهی کرد.

لینکدونی

آرشیو موضوعی

آرشیو

لینکستان

صفحات جانبی

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

خدمات اخذ اقامت دائم امریکا

اخذ (گرین کارت امریکا) با کمترین و ساده ترین شرایط  و کوتاه ترین زمان از طریق دعوتنامه کاری از امریکا

 ویزا و اقامت امریكا در 11 ماه

13174208_1069851073073968_5583161965605638271_n


مهاجرت به امریکا به روش اشتغال یا کار (ویزای EB3) آسان ترین راه گرفتن گرین کارت امریکا و به عبارت دیگر ساده ترین روش مهاجرت به آمریکا است.  مهاجرت کاری به آمریکا این امکان را به شما می دهد که برای همه افراد خانواده تان (همسر و فرزندانی که سن کمتر از 18 سال دارند) زمینه اقامت دائم آمریکا فراهم شود.

از طرفی به جز مهاجرت به آمریکا از طریق EB3 که به وسیله آن می توان گرین کارت آمریکا را گرفت، راه دیگری که منجر به اخذ گرین کارت امریکا می شود، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در آمریکا است. 

در حقیقت مهاجرت اشتغالی امریکا یا همانEB3 از برنامه‌ها و روش های تقریباً نوینی است که توسط وزارت مهاجرت امریکا جهت اخذ گرین کارت آمریکا و به دست آوردن امکان اقامت دائم در امریکا ارائه شده است. در روش EB3 فقط باید شرایط مورد نیاز کار برای شرکت های آمریکایی را داشته باشید. این شرکت ها، شرکت های معتبری هستند که از طرف وزارت کار کشور آمریکا و همچنین از سوی وزارت مهاجرت آمریکا تأیید شده اند.
در واقع اغلب این کارها جزو مشاغلی هستند که در آمریکا در این زمینه ها کمبود نیرو دارند و از طرفی برای کار در این مشاغل لازم به داشتن تخصص ندارند. برای استخدام در این مشاغل نیازی به داشتن مدرک زبان مانند مدرک زبان آیلتس و یا مدرک تافل وجود ندارد. همچنین نیازی به سرمایه گذاری و یا شرایط مالی خاصی هم ندارد. در واقع این روش ساده ترین، کم شرط ترین راه های مهاجرت به آمریکا و اخذ اقامت دائم امریکا است. با این روش شخص می تواند گرین کارت آمریکا را برای خود و خانواده اش بگیرد.

از دیگر شرایطی که متقاضی روش ویزای کار باید دارا باشد به شرح زیر است:

سلامت جسمانی متقاضی

عدم داشتن سوء پیشینه

پس از قبولی پرونده مهاجرت به آمریکا از طریق EB3، برای متقاضی اصلی و تمام اعضای خانواده (همسر و فرزندان زیر 18 سال) ویزای اقامت دائم آمریکا صادر خواهد شد و پس از ورود به آمریکا به تمام اعضای خانواده گرین کارت آمریکا اعطاء میشود. طول پروسه بررسی پرونده های EB3 در حال حاضر برای افراد ساکن ایران بین ١٢ ماه تا ۲۴ ماه می باشد.

از ویژگی های این روش می توان به موارد زیر اشاره کرد:

بدون شرط سنی
عدم نیاز به مدرک زبان
عدم نیاز به مدرک تحصیلی
عدم نیاز به سابقه کار و سرمایه
داشتن شغل در بدو ورود به آمریکا
اخذ اقامت آمریکا در زمانی نسبتا کوتاه

مراحل  انجام کار و بررسی پرونده ها و اخذ ویزا به شرح زیر می باشد:

تهیه مدارک مورد نیاز
ارسال توسط ایمیل به شرکت Global Business Group در ارمنستان    
اقدام به عقد قرارداد و پرداخت ۵۰ درصد از هزینه
تشکیل پرونده و ارسال به وزارت کار آمریکا
اخذ مجوز کار در آمریکا labora certificate 
ارسال پرونده به وزارت خارجه آمریکا 
صدور زمان مصاحبه 
انجام مصاحبه و صدور ویزا اقامت 
ورود به آمریکا 
خرید بلیط و اقدام به سفر و استقبال شما توسط نماینده ما در امریکا – ایالت کالیفرنیا

جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر لطفا با شماره تلفن 0037493611232 ما تماس حاصل فرمایید.


 
 

درباره وبلاگ

مدیر وبلاگ : Amir Farshbaf

آخرین پست ها

جستجو

نویسندگان

ارمنستان در فیس بوک

ساعت فلش





Powered by WebGozar

پیچک