ارمنستان / بروزترین و جامع ترین اطلاعات و اخبار ارمنستان
اگر حس روییدن در تو باشد، حتی در کویر هم رشد خواهی کرد.

لینکدونی

آرشیو موضوعی

آرشیو

لینکستان

صفحات جانبی

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

مربای گردو؛ سوغات شیرین ارمنستان

این مربای خوشمزه سوغات کشور ارمنستان هست، می تونید اون رو در منزل طبق این دستور تهیه کنید.

وب سایت آشپزباشی: این مربای خوشمزه سوغات کشور ارمنستان هست، می تونید اون رو در منزل طبق این دستور تهیه کنید. 

مواد لازم:  چاقاله گردو ۱ کیلوگرم آهک ۵ قاشق غذاخوری شکر ۵۰۰ گرم آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری هل به دلخواه چوب دارچین به دلخواه میخک به دلخواه آماده کردن مواد برای تهیه مربای گردو: 
1. لایه ای نازک از روی پوست گردوها رو جدا کنید و اون ها را با سوزن درشت از ۴ طرف سوراخ کنید.
2. تهیه این مربا زمان زیادی می بره. گردوها باید حدود ۱۱ روز در آب و حدود ۱۲ ساعت در آب آهک خیس بخورن. 

طرز تهیه:

گردوها رو در ظرفی از آب بریزید و حداقل برای ۱۰ روز کنار بذارید. در این مدت، آب اون ها رو هر روز عوض کنید. آهک رو در ظرفی بریزید و ۴ لیوان آب به اون اضافه کنید. بذارید تا آهک ته نشین بشه و بعد به آرامی آب آهک رو در ظرفی دیگه بریزید. گردوها رو برای ۱۲ ساعت در آب آهک بندازید. اون ها رو خارج کنید، خوب بشویید و ۱ روز دیگه در آب خیس کنید (آب رو چندین بار عوض کنید). شکر رو به همراه ۲ لیوان آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و قوام بیاد. گردوها رو اضافه کنید و بذارید برای ۱۵ دقیقه قل بزنه. 
ادویه دلخواهتون مثل هل، دارچین یا میخک رو به همراه آبلیمو اضافه کنید و بذارید تا کمی دیگه بپزه. مربا رو از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک بشه. اون رو در ظرف شیشه ای بریزید و در ظرف رو محکم ببندید.

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

درباره وبلاگ

مدیر وبلاگ : Amir Farshbaf

آخرین پست ها

جستجو

نویسندگان

ارمنستان در فیس بوک

ساعت فلش





Powered by WebGozar

پیچک